Placeholder image

Våra tjänster


Vi erbjuder ett brett urval av tjänster inom moderna system för fastighetsautomation. Vi tillhandahåller kompletta lösningar för styr- och reglersystem samt bild- och webbaserade övervakningssystem.

projektering

Projektering

Vi hjälper gärna till redan i projekteringsstadiet för att hitta en så bra och kostnadseffektiv lösning som möjligt för våra kunders behov.
tangentbord

Programmering

Vi har lång erfarenhet av programmering av framförallt Regins SCADA-system men även Siemens och KNX system. Vi kan även olika kommunikations bussar som EXOline, Modbus, Mbus, Sbus, KNX och TCP/IP samt OPC.
service

Service

Vår serviceavdelning levererar tjänster innom ett stort område från installation till anläggningsanpassade service. Vi ger förslag på energibesparingar och tar fram investeringskalkyler.
projektering

Konstruktion

Vi konstruerar och bygger automationslösningar efter kundernas behov med beprövade produkter för att upprätthålla en hög kvalitet. Vi har egen apparatskåpstillverkning i huset, samtliga apparatskåp testas för att uppfylla gällande direktiv och CE märkning. Vi levererar fullständig dokumentation för drift- och skötsel, kalibrering, driftoptimering och elpro-cad ritningar.
projektering

IT Lösningar

Vi kan erbjuda webplats i vårt TWS server Cloud för Regins SCADA system, för mindre och medelstora projekt. För större lösningar tillhandahåller vi serverdrift med dedikerade Scada/SQL servrar eller virituella lösningar.
Regin Gold CertVi är Regin Premium Solution Partner.